Klubdragt og sportsartikler med KHI-logo
Klubaftale med Sportigan

Kirke Helsinge IF og Sportigan Høng har indgået en aftale, som betyder, at Sportigan fremover står for salg af klubdragter, tasker m.m. Aftalen betyder, at der vil være mulighed for at på trykt navn på de købte varer.

Køb af tøj foregår via Sportigans hjemmeside (klik på Sportigans logo under "Til webshop") eller i den fysiske butik Sportigan Høng i Høng Centret, og betaling og reklamation m.v. varetages af dem.

Husk, at du som betalende ungdomsmedlem kan købe 1 stk. overdel og 1vstk. træningsbuks og få refunderet 210 kr. ( kun ved samlet køb).

For at få refunderet beløbet skal en kopi af kvitteringen afleveres i kiosken.  Husk at angive kontonummer og navn på spilleren. Klubben overfører penge to gange om året i hhv. september og april måned.

Støt KHI's Venner - de støtter ungdomsafdelingen i KHI.

Til webshop
Logo-nyt
Ungdomsafslutning 75 års udgave

Vi starter kl. 16 på sportspladsen med forskellige hyggelige aktiviteter. Der vil bl.a. være

hoppeborg, ansigtsmaling og en oppustelig fodboldbane.

•  Kl. 17 kommer Brizze på besøg og viser tricks og leger fodbold med dem som har lyst.
  • Klubben byder på burgere og pølser fra grillen, samt popcorn og andre småting i løbet af aftenen.
  • Drikkevarer vil kunne købes til rimelige priser i klubbens kiosk.

Festen er for alle ungdomsmedlemmer samt evt. søskende og forældre. Så hvis i ikke har fået klaret

indmeldingen endnu så skynd jer og få det gjort. Så vi kan mødes og have nogle hyggelige timer i

forhåbentligt nogenlunde sommerligt vejr.

Vi glæder og til og se jer – hvis der er spørgsmål er i velkomne til og skrive eller ringe på 2241 3669.

Med sportslig hilsen Ungdomsafdelingen KHI