Received_768550277170493

Leg på grønsværen 0-5 år

Velkommen

"Leg på grønsværen" er for de yngste boldspillere i klubben på 0-5 år, hvor fodbolden så småt "leges ind" via aktiv læring og leg med fx bolde, kegler, klodser og meget andet.

Der er fokus på leg for de alleryngste deltagere, mens de lidt ældre i aldersgruppen får snuset til fodboldspillet og får kendskab til helt simple fodboldregler.

Der leges/trænes på grønsværen hver tirsdag kl. 17-18 for enden af det gule klubhus.

I samme tidsrum træner vores mixhold for drenge og piger i aldersgruppen 5-10 år fodbold, så tag gerne storesøster eller storebror med, hvis de også gerne vil prøve at spille fodbold.

De første par gange er det gratis at prøvetræne med os, indtil man måske finder ud af, at man vil træne fast.

"Leg på grønsværen" har sin egen Facebook-gruppe, hvor de kommunikerer internt. Gruppen hedder "Leg på grønsværen for 0-5 årige i Kirke Helsinge KHI".

Leg på grønsværen
Leg%20p%c3%a5%20gr%c3%b8nsv%c3%a6ren
File
Rasmus Frederiksen
Træner
Kontingent

Det koster kun 200 kr. for en hel sæson (forårssæsonen + efterårssæsonen) at være med til Leg på grønsværen.

Det er også muligt at betale 30 kr. pr. træning via MobilePay til 943514.

Galleri