Indendørs idræt er lukket ned- Grupper op til 10 personer må gerne træne udendørs

30. december 2020, 10.11

Al ungdomsfodbold er lukket ned indtil videre-  Følg med her eller på facebook vedr. indformation om opstart.

Corona retninigslinjer

• Al indendørs idræt er lukket ned
  • Udendørs idræt er ikke lukket ned, men kan afvikles når de øvrige retningslinjer følges
  • Forsamlingsforbuddet om max 10 personer gælder alle uanset alder
  • Myndighederne opfordrer til, at man tager restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen.

Til spillere og forældre

Både som spiller og som forældre til en spiller, kan du gøre meget for at få fodbolden under de usædvanlige omstændigheder til at være så god en oplevelse som muligt.

• Hjælp dit barn med sprit i tasken, så der kan sprittes hænder før de går på banen.
  • Giv dit barn en fyldt drikkedunk med hjemmefra og bed dem om ikke at dele.
  • Tal med dit barn om, hvordan de kan hjælpe med at mindste kropskontakten, og at det ikke helt er samme fodboldtræning, som de kender det.
  • Hold dit barn hjemme, hvis der er tegn på sygdom eller symptomer.
  • Sørg for at være det gode eksempel, stå ikke tæt med andre forældre på sidelinjen. Hjælp hinanden med at overholde forsamlingsforbuddet.