Klubnyheder

En KÆMPE stor tak til Keld Jakobsen for de mange års scrapbøger

5. februar 2023, 15.00 / 7. februar 2023, 11.12

Få kender KHI's historie så godt som Keld Jakobsen. I ca. 44 år (ja, du læste rigtigt - 44!!) har han skimmet dagens og ugens lokalaviser for at klippe alt ud om KHI og samlet det i scrapbøger. Først var det for sin egen fornøjelses skyld - men senere blev det gjort for klubben for at lave årlige scrapbøger om klubbens aktiviteter og sportslige resultater.


Disse scrapbøger står i klubhuset, hvor man fx i udgaven fra 1996, hvor klubben havde 50-års jubilæum, kan se et billede af Keld selv i aktion i fodboldkampen mod "Stjerneholdet", der bestod af tidligere landsholdsspillere, bl.a. Ronnie Ekelund. Kampen blev spillet lørdag i sportsugen i 1996, hvor KHI måtte se sig slået med 14-4 efter en ellers flot indsats.


Der skal fra klubbens side lyde en KÆMPE stor tak  til Keld for hans utrættelige og helt ekstraordinære indsats med i så mange år trofast  at have holdt styr på og bevaret KHI's historie til glæde og gavn for alle, der måtte have interesse i at "bladre i historien" - hvilket stærkt kan anbefales.


Stafetten er nu givet videre til Dan Hansen, der overtager denne opgave.

Klubnyheder