Ny træner til U15-pigerne

28. juli 2022, 22.32

Ny pigetræner

Dorthe Frandsen havde i dag første træning med U15-pigerne som deres nytiltrådte træner.

Dorthe er til daglig fodboldlærer på Vestsjællands Idrætsefterskole i Vinde Helsinge. Hun har over 20 års erfaring med at træne fodbold på pigesiden, primært efterskolehold.

Derudover har Dorthe været træner for div. Dame Senior-hold i lokale klubber, bl.a. Løve IF, Hvidebæk IF og KHI. Hun har UEFAs B-licens som træner og desuden afsluttet den første del (B) af DBU's målmandskursus.

Dorthe er et kendt ansigt i klubben, da hun samtidig selv har spillet på KHI's Dame Senior-hold i fodbold som målmand for 11-mands holdet for flere år tilbage.

KHI og pigerne byder Dorthe hjerteligt velkommen (tilbage) i klubben som træner og håber på et langt og godt samarbejde.