Velbesøgt sankthansarrangement

25. juni 2022, 23.11

Fin tilslutning til årets sankthansarrangement

Der var rigtig fin opbakning med ca. 150 fremmødte til sankhansaften på den gamle sportsplads. Det var tydeligt, at folk nød igen at kunne samles omkring sankhansbålet efter nogle års coronapause. Der var god stemning på pladsen fra start, og snakken gik lystigt mellem naboer, familier og bekendte.

Der var travlhed både hos Simon Larsen ved grillen, der solgte sine "Mindegårds"-pølser med tilbehør, og i KHI-boden, hvor Henny Keinicke og Zanne Andersen havde travlt med især at sælge kolde drikkevarer på en varm sommeraften.

En stor tak til Henny og Zanne for igen at tage tjansen og repræsentere KHI på pladsen.

Heino Andersen, formand for Kirke Helsinge Forsamlingshus, bød velkommen, inden han gav Rasmus Horn Langhoff ordet, der holdt årets båltale. Langhoff har en familiær tilknytning til netop Kirke Helsinge, hvor hans fars familie er fra, og han er derfor kommet i byen i mange år.

Rasmus tog sig tid til at besvare spørgsmål fra flere interesserede efter sin båltale, bl.a. en dreng, der var meget interesseret i at vide, om han arbejdede derinde, hvor politikerne kom fra, og om han havde mødt statsministeren. Beundringen var stor, da Rasmus svarede, at han faktisk så statsministeren hver tirsdag.

Forsamlingshusets næstformand, Jens Villumsen, tændte dernæst bålet, hvorefter midsommervisen blev sunget i fælleskor.

Alt i alt en skøn sommeraften på den gamle sportsplads med rigtig fin tilslutning som førhen. Begge arrangører, forsamlingshuset og KHI, var meget tilfredse med aftenens forløb og takker for opbakningen.

Se flere billeder fra sankthansaften her på hjemmesiden i galleriet i menupunktet "Om klubben" øverst på siden.