KHI-frivillige hjalp til ved Tour de Storebælt lørdag 11. juni

16. juni 2022, 13.24

Tour de Storebælt

KHI kunne lørdag d. 11. juni stille med hele 17 frivillige til at hjælpe til ved Danmarks hidtil største motionscykelløb, Tour de Storebælt, hvor mere end 16.000 cykelryttere havde tilmeldt sig.

De 15 af KHI's frivillige skulle møde op ved Kalundborg Rådhus og dele startnumre ud til de ca. 6.000 cykelryttere, der skulle køre ruten på 100 km fra Kalundborg til Nyborg med start kl. 14.45.

Det kom dog ikke til at gå helt som planlagt, da startnumrene ikke var til at få fat i, fordi de ved en fejl var blevet smækket inde i en specialsikret Post Nord-bil, der ikke kunne låses op på stedet. Der blev til gengæld tid til at nyde formiddagssolen, mens man ventede på, at en nøgle skulle transporteres fra Jylland til Kalundborg med taxa, og da startnumrene først var ankommet, forløb resten af KHI's arbejde i teltet med startnumre uden problemer.

De 15 frivillige fra KHI, der stod for at uddele startnumre, var Yrsa, Arne, Dorthe, Zanne, Henny, Mette A., Emma, Susan, Mette M., Michael, Gunner, Hans Elo, Mohamad, Gitte A. og Britt.

De to sidste frivillige, Jette og Inge, tog hver en flagpost ude på ruten om eftermiddagen og er derfor ikke med på gruppebilledet.

Alle vil få en unik Tour de Storebælt-kop til minde om dagen.

En stor tak til alle, der valgte at bruge nogle timer af deres lørdag på at yde et stykke frivilligt arbejde på vegne af KHI - og en stor tak til Britt Nielsen fra bestyrelsen for at stå for at rekruttere frivillige og koordinere det hele.

Som tak for hjælpen vil klubben modtage en god skilling til klubkassen for dagens arbejde.

De mange billeder fra dagen kan ses ved at klikke øverst på hjemmesiden i menupunktet "Om klubben" og vælge "Galleri" under "Info".