Opstart af "Leg på grønsværen" for de 0-5-årige

12. maj 2022, 12.25

Leg på grønsværen

”Leg på grønsværen” er startet op igen i Kr. Helsinge Idrætsforening efter vinterpausen. Hver tirsdag kl. 17-18 står Tanja Jørgensen klar til at tage imod poderne til den ugentlige leg i det fri.

”Leg på grønsværen” er en times sjov og hygge på boldbanerne for de mindste i klubben, hvor der vil være fokus på leg og læring via leg med fx bold, kegler, klodser og meget andet. Det gælder om at få ”leget fodboldspillet ind” via bl.a. boldlege, forhindringsbaner og andet og forhåbentlig vække glæden ved at være sammen om fælles øvelser.

Det kræver hverken særligt udstyr at være med eller erfaring med nogen som helst form for boldtræning. Alle i aldersgruppen 0-5 år er velkomne til at deltage. Bare mød op med jeres barn og få en oplevelse ud af det. Der er mulighed for at betale et beskedent beløb pr. gang på 30 kr. via MobilePay eller et symbolsk éngangsbeløb på 100 kr. for hvert halvår.

På banerne ved siden af træner klubbens mixhold bestående af drenge og piger i aldersgruppen 5-10 år, hvor Gustav Keinicke, Simon Jones og Emma Jones står for træningen. De tager meget gerne imod nye spillere, der gerne vil prøve fodbold af, så tøv endelig ikke med at tage storesøster eller storebror med, hvis du alligevel skal afsted til Leg på grønsværen med den mindste.