jubilæum og tøj
Klubaftale med Sportigan

Kirke Helsinge og Sportigan Høng har indgået en aftale som fremover betyder, at Sportigan står for salget af klubdragter, tasker m.m. Aftalen betyder at der vil være mulighed for tryk af navn på de købte vare.

Køb af tøj foregår via Sportingans hjemmeside eller i  Sportigan  Høng og betalingen og reklamation m.v. varetages af dem.

Husk at du som betalende ungdomsmedlemmer kan købe et stk. overdel og stk. træningsbuks og få refunderet 210 kr ( kun ved samlet køb).

For at få refunderet pengene skal en kopi kvitteringen afleveres i kiosken.  Husk kontonr. og navn på spilleren. Klubben overføre penge to gange om året i september og i april.

Tak til KHI´s venner for sponsorgaven til KHI's ungdomsmedlemmer.

Støt KHI's Venner de støtter ungdommen.

Til webshop
Logo-nyt
Ungdomsafslutning 75 års udgave

Vi starter kl. 16 på sportspladsen med forskellige hyggelige aktiviteter. Der vil bl.a. være

hoppeborg, ansigtsmaling og en oppustelig fodboldbane.

•  Kl. 17 kommer Brizze på besøg og viser tricks og leger fodbold med dem som har lyst.
  • Klubben byder på burgere og pølser fra grillen, samt popcorn og andre småting i løbet af aftenen.
  • Drikkevarer vil kunne købes til rimelige priser i klubbens kiosk.

Festen er for alle ungdomsmedlemmer samt evt. søskende og forældre. Så hvis i ikke har fået klaret

indmeldingen endnu så skynd jer og få det gjort. Så vi kan mødes og have nogle hyggelige timer i

forhåbentligt nogenlunde sommerligt vejr.

Vi glæder og til og se jer – hvis der er spørgsmål er i velkomne til og skrive eller ringe på 2241 3669.

Med sportslig hilsen Ungdomsafdelingen KHI