KHI's U15-piger vinder C-finalen ved Verona Cup

24. oktober 2022, 11.39

U15-pigerne til Verona Cup

Lørdag d. 15. oktober drog KHI's U15-pigehold og deres trænere med bus fra sportspladsen til Verona i Italien, hvor hele efterårsferien skulle tilbringes i selskab med en masse andre fodboldhold fra Danmark til fodboldstævnet "Verona Cup".

Hele holdet og trænerteamet havde i denne anledning fået sponsoreret trøjer med sponsortryk af følgende sponsorer:

• Thomas Thopper
  • Enghavens Entreprenør og Kloakmester ApS
  • Vestsjællands Tømrerentreprise
  • Gårdbutikken Mindegård v/Simon Larsen
  • LW Isolering ApS
  • Nilfisk

Der skal lyde en stor tak fra klubben til disse sponsorer og alle andre, der har bakket op om holdet og trænerteamet i forbindelse med denne tur.

Hele mandskabet har efter sigende haft en fantastisk tur, og det blev til flotte fodboldresultater, hvor holdet formåede at komme i C-finalen, som de vandt 2-0 over Fjerritslev. Amalie Andersen blev kåret som kampens bedste spiller.

I øvrigt vandt holdet 5-0 over Dalum IF i semifinalen.

Et stort tillykke til hele holdet og trænerteamet med den flotte præstation og for at repræsentere KHI på flotteste vis.